Skaugveien 15 A , 1911
Flateby, Norge
Referanser

Referanser

Vi er meget godt fornøyd med det arbeide dere har utført hos oss i Nedre Ullern terrasse nr. 7, 0280 Oslo. Vi må gjøre oppmerksom på at vårt samarbeide startet 01.06.2019
Styreleder : Tore Hekneby
effektive, rask respons, meget god service. Anbefaler de på det sterkeste
Carina Tungodden
Eiendomsforvalter
Vi I Norus Accounting AS er veldig fornøyd med tjenester fra Vesta AS. Veldig hyggelig ansatte som leverer god service for rimelig pris. Anbefales!
Alexey Don
Autorisert regnskapsfører
140kvd verksted med 60 kvd kontor er rent og pent. Veldig fornøyd med Vesta Be Clean utført jobben. Veldig profesjonelt Team med rimelig priser til jobb kvaliteten. Veldig lett kommunikasjon. Anbefaler sterkeste.
Black Diamond Foliering Studio AS
Kvalitet service, heletiden perfekt resultat. Takker for sammaarbeid :)
Daglig Leder : Vladimir Favoritov
Vi i vaskefirma.no har hatt samarbeid med Vesta AS siden 2017. Fra slutten av 2017 og frem til nå har Vesta AS fått totalansvar for renhold av 12 oppdrag i ulike borettslag som vaskefirma.no har som kunder. Per dags dato har vaskefirma.no aldri fått en eneste klage. Jeg kan anbefale Vesta AS på det sterkeste.
Daglig leder : Thomas Johnsen
Tusen takk til Vesta be clean for utført jobb og rask serviss. I den corona virus tid vi brukte Vesta smittevask tjenester på alle vår biler, og kontor. Til oss i Aurora Transport AS hvem samarbeid med kolonial.no og levere matt til hele Norge er viktig at vi har daglig smitevask på vår biler. Kjempe smart gutter og vet hva de gjøre.
Aurora Transport AS
right-ellipse