Kontakt oss

Kontakt oss

Vaskefirma Vestabeclean.

Kjøp renhold hos oss til riktig pris!

Profesjonelle benytter skikkelige verktøy for hverdagsrenholdning og for dyprensing. Profesjonelle verktøy er mildere mot overflater i motsetning til husholdningskjemikalier som ved misbruk enkelt kan ødelegge gulv, avløp, etc.
Ja, Vesta AS tilbyr tjenester 24 timer om dagen, 7 dager i uken. Vær oppmerksom på at arbeid utenfor vanlig arbeidstid kan koste mer.
Hvis ansatte fra Vesta AS har tilgang til eiendommen, og vet hva de skal gjøre og hvordan, trenger du ikke være til stede. Det er en fordel dersom du er til stede når oppdraget er fullført for godkjenning.
Vår regel er å utarbeide den eksakte prisen først etter at en representant har vært på inspeksjon og forberedt et detaljert kostnadsestimat, siden hvert objekt er helt unikt. Over telefonen er det stor risiko for å gi et misvisende estimat av nødvendig arbeidsmengde og hvor skittent det er, samt hvilket utstyr og hvilke materialer som er nødvendig for renholdet. Hvis vi kan finne ut nødvendig informasjon om objektet (f. eks. fra bilder), kan vi gi et pristilbud over telefonen. Mer informasjon om priser finnes på nettsiden vår.
Det er lite sannsynlig at en slik situasjon skal oppstå. Likevel, hvis det skulle skje, må du kontakte selskapet umiddelbart. Vi ordner problemet uten ytterligere kostnad for kunden. Vår første prioritet er å gjøre kunden fornøyd.
Spesialister med erfaring i bruk av profesjonelle verktøy for rengjøring og rens, med kvalitetssertifiseringer. Det gjøres også bruk av vanlige husholdningskjemikalier.
Vesta AS utfører grundig bakgrunnsjekk av alle ansatte, inkludert en medisinsk undersøkelse. Alle ansatte har arbeidskontrakt