Brusetsvingen 10 , 1395
Hvalstad, Norge

Vi lærer oss å vaske vinduer som proffene

vinduspuss tips

Klare og gjennomsiktige vinduer er enhver ansvarsfull boligeiers stolthet. Imidlertid er det å vaske vinduer kan virke mer krevende enn det man ser for seg. Et rengjøringsfirma kan absolutt hjelpe deg med oppgaven. Dersom du likevel ønsker å vaske selv, gir vi deg her noen nyttige råd til både vindusvask og vinduspuss. De vil hjelpe deg å få skinnende rene vinduer raskere og enklere.

Utstyr du trenger

Før du begynner å rengjøre vinduer, må du sikre at du har alle nødvendige verktøy du trenger. Du vil få bruk for:

Hvis ingen av de overnevnte verktøyene er innen rekkevidde, er det fullt mulig å gjøre jobben med et stykke bomullsklut og eventuell svamp (samt tålmodighet).

Tips til vindusvask - hvilke vaskemidler er best å bruke?

Du vil finne et stort utvalg av vaskemidler til vindu i nær sagt enhver spesialforretning. Husk at du må ha to forskjellige produkter. Den ene er for å rengjøre rammer og vinduskarmer.

Middelet bør velges etter hvilke typer materialer som brukes i vinduene dine. For eksempel skal plast ikke under noen omstendighet rengjøres med aggressive vaskemidler eller skurekremer. Malte trekarmer tåler ikke kontakt med natriumholdige midler.

Det andre midlet vil bli brukt til å rengjøre glass. Til dette er alkoholholdige produkter i sprayflasker ideelle.

Riktig fremgangsmåte ved vindusvask

Start med å rydde i vinduskarmen. Hvis den har blomster eller andre dekorative gjenstander på seg, er det bedre å flytte disse et annet sted.

Deretter kan du begynne å vaske rammeverket. Det må rengjøres først for å effektivere vaskinga - og du unngår å plages med dryppende vann og skjolder på glasset. Rammeoverflatene skal fuktes med vann, skylles rene med et egnet vaskemiddel og deretter tørkes.

Deretter vaskes fôringene. På dette stadiet bør gummipakningene rengjøres og skylles grundig, slik at de uten hindring kan isolere mellom glasset og rammen. Rengjør også alle dreneringselementer. Husk at hvis de er tette, vil vinduet dekkes med is i minusgrader eller dugge til i varme.

Den aller enkleste måten å vaske glass på er å bruke et egnet flytende vaskemiddel fra en sprayflaske. Hvis vinduene er for støvete, må du støvtørke dem først. Etter det kan du bruke vaskemiddel, så tørke overflaten med en klut og avslutte ved å polere med vindusserviett.

Ved å følge disse enkle men nyttige tips til vindusvask kan du få vinduene dine ordentlig skinnende rene og klare.

Våre tjenester: Vindusvask

Del på sosiale medier: