Brusetsvingen 10 , 1395
Hvalstad, Norge

Vi klargjør boliger etter endt leieforhold

Flyttevask av leilighet

Rot, skader på inventar, mange flekker, ulukt, støv og skitt – dette er kun noe av hva som kan møte deg etter en utkastelse av leietakere. Selv om du skulle være så heldig å forholde deg til mer pliktoppfyllende og hensynsfulle leietakere, vil du trolig ennå måtte organisere oppsamling av avfall og en grundig rengjøring av alle rom i objekt(ene). Flyttevask av leilighet er nær sagt helt likt som flyttevask av enebolig.

Viktige faktorer ved flyttevask etter leieboere

Første steg er å ordne innkjøp av et dekkende utvalg vaskemidler og rengjøringsverktøy. Det skader heller ikke å skaffe seg nok tilbehør og forbruksmateriell. Hva angår selve rengjøringa, utføres denne som oftest i to trinn: først tørr rengjøring av alle flater – deretter våt rengjøring av de flatene som har godt av vask. I sistnevnte trinn bør du være oppmerksom på steder der det er vanskelig å slippe til:

Fordeler med å samarbeide med et rengjøringsfirma

Som du sikkert ser, er denne omfattende mengden arbeid nær sagt umulig å utføre tilfredsstillende på egen hånd. Især hvis du mangler erfaring, tid eller tålmodighet. En mer rasjonell løsning er å kontakte vår organisasjon, som spesialiserer seg på et bredt utvalg rengjøringstjenester med fagfolk som har lang erfaring.

Du vil da slippe å måtte kjøpe inn de nødvendige verktøy og vaskemidler som trengs, og vil spare penger. Ytterligere kan du være trygg på at arbeidet utføres med meget høy kvalitet. Vårt arbeidslag vil også være raske til å ferdigstille, slik at nye leietakere kan flytte inn.

Våre arbeidslag består av utelukkende kvalifiserte fagfolk som står klare til å håndtere selv de mest krevende og sammensatte rengjøringsoppgaver. En siste fordel som er verdt å nevne er at alle møbler, husholdningsapparat, alt interiør og andre dyre eiendeler garantert vil forbli intakte.

Våre tjenester: Vindusvask

Del på sosiale medier: