Brusetsvingen 10 , 1395
Hvalstad, Norge

Hvordan vaske vinduer i kuldegrader?

vinduer i kuldegrader

Det er best å vaske vinduene når det er varmt vær, dog iblant må vindusvask gjøres i lavere temperaturer. Vindusvask i kuldegrader kaldt - hvordan håndtere denne oppgaven på den beste måten? Svaret ligger i de neste avsnittene.

Uunnværlige hjelpemidler og tilpasninger

For å gjøre vinduene rene i kuldegrader, trenger du følgende:

Servietter laget av mikro- eller bambusfibre vil effektivt rengjøre vindusglasset for rester etter forskjellige urenheter, også uten bruk av spesialvaskemidler.

Et vaskemiddel for vindusvask i kuldegrader – dette er mulig å kjøpe i spesialiserte forretninger.

Nal / vindusskrape – virkeflaten til dette redskapet er ofte av hel gummi eller plast. Slike redskaper gjør det enkelt å fjerne ansamlinger av is eller fryste urenheter.

Svaber med teleskopisk håndtak –redskapet skiller seg ikke mye fra en klut i virkemåte, foruten det at teleskophåndtaket lar oss vaske de mest utilgjengelige vindusflatene.

Noen greie tips og anbefalinger:

Vindusvask i kuldegrader er, som trappevask, ikke fri for utfordringer. Likevel kan alle og enhver enkelt løse oppgaven ved å følge noen forholdsregler.

Det første som er verdt en tanke er hvordan å beskytte hendene mot kulde. For at spesielt fingrene ikke skal fryse kan vi bruke hansker av latex, vinyl eller annet egnet materiale, og gjerne med fôring eller separate ullvanter Disse vil beskytte mot forfrysninger og den kjemiske balansen i huden på hendene.

Hvis det viser seg å være skorper av is på vinduene må disse fjernes. Deretter kan man fortsette med fjerning av urenheter fra karmer og lister. Dette gjøres enklest og best ved hjelp av støvsuger og tilhørende smalt munnstykke, som lar oss grundig rengjøre hjørner og flater imellom vinduene. Glem ikke å smøre metallbeslag med en høvelig olje, og å se til at gummipakningene smøres med midler som ivaretar plastisiteten og tettheten.

Så går vi i gang med den viktigste etappen – glassvasken. For denne oppgaven trenger vi et frostsikkert vaskemiddel. Nå er det lurt å vaske med jevne, presise bevegelser ovenfra og ned. Avslutningsvis fjerner vi overflødig fuktighet. Her vil det absolutt lønne seg med en nal eller mikrofiberklut.

Som vi ser er vindusvask i kuldegrader ikke bare fullt mulig for alle og enhver, det er også ganske lett – under forutsetning om at vi følger tipsene som står i dette innlegget.

Våre tjenester: Vindusvask

Del på sosiale medier: