Brusetsvingen 10 , 1395
Hvalstad, Norge

Damprengjøring av bolig

Damprengjøring av bolig

Renhold i Oslo ved hjelp av damprenser er blant de tryggeste og mest effektive måtene å få rene lokaler. For dem som har allergier er det også en særdeles skånsom metode for renhold, siden aerosoler og andre midler helt enkelt kan utelates. Damp løser opp og fjerner selv de eldste flekker på en grundig, effektiv og sikker måte.

Opprinnelig ble denne teknikken brukt til rengjøring av sykehus og andre plasser der sterilitet har en sentral rolle. Etter hvert så man praktiske bruksområder for damprensere også i bolig- og kontorlokaler.

Fordeler med damprensing

Damprensere er ukompliserte konstruksjoner, og kan minne veldig om en trykkoker. De fungerer ved at vannet i tanken blir oppvarmet til damp før det kan doseres via det som ligner endestykket på en støvsuger eller høytrykkspyler. På denne måten oppnår du ypperlig rengjørende effekt til minimale kostnader. Alt som trengs for damprensing, er et strømuttak og vann

Den aller viktigste fordelen med denne metoden er helhetlig miljøvennlighet – som nevnt brukes det ingen skadelige stoffer i prosessen. Et annet moment er hastigheten – en mellomstor leilighet kan være ferdig behandlet på kun 20 minutter. Videre slipper du å bekymre deg for helsen til kjæledyrene og familiemedlemmene dine

Et klart fortrinn med damprensing er at du slipper å planlegge og utføre sammensatt og slitsom rengjøring – den effektive synergien av damp under høy temperatur lar deg rense alle krinker og kroker der tilkomsten er dårlig. Det trengs heller ikke å gås over for å fjerne rester av rengjøringsmidler eller for å tørke opp.

Hvor bestiller jeg damprens i Oslo?

Vårt firma spesialiserer seg på forskjellige typer rengjøring, også damprensing. Vi står klar til å tilby:

Vår stab av kvalifiserte fagfolk er klare til å håndtere oppdrag av enhver vanskelighetsgrad.

Del på sosiale medier: